Kone kuljettaa kohti Madridia Italian vuorten jäädessä taakse. Eilisestä muistuttaa märät kengät. En olisi uskonut edes sääennustajaa, että ainut hetki kun Italian visiitillä sataa on itse keikka. Keikalle lähdettiin pojan kanssa viiden huikkeilla. Ei malttanut enää vaakatasossa kerätä voimia, vaan keikkakutina pakotti liikkeelle. Huhujen mukaan etummaisten piitipaikkojen  jonottajat olivat olleet paikalla jo kuudelta aamulla. Sen uskoo, sillä viiden aikaa näytti paikalla jo olevan 70% ihmistä. Paikalle oli tultu jo hyvissä ajoin.

Ennen keikkaa kiitosta keräsi järjestelyt. Hyvät infopisteet, juomista,vettä,leipää kaupattiin yleisön sekään kantokoreista koko ajan. Ei tarvinnut pikkujanoa lähtä sammuttamaan väentungoksessa areenan toiseenpäähän. Tästä johtuen teinkin pissakisa ennätyksen. nautittuani kätevästi saatavilla ollutta virvoketta jouduin vastahakoisesti myöntämään itselle, että tyhjennystauko olisi pakollinen, vaikka yleensä en sellaista harrasta. Klo 8:20 jouduin ilmoittamaan tovereille poikkeavani pesemään käsiäni. Ei muuta kuin "excuse me" hokema päälle, hymyä naamaan ja tungoksen läpi. Tungosta tosiaan oli, joten paluuni alle kymmenessä minuutissa aiheutti tovereissa kateutta ja ihailua.

Alkuun soi mysteeriksi jäävä italialainen sävelmä. Badlands ja No surrender repi yleisön mukaan myrskyn lailla. Italiainen mielenlaatu antaa musiikin mennä suoraan sydämmeen ja sen kuulee yleisössä. Taputusta ja joraamista stadionin viimeiseen mutkaan. Ja kun koittaa yhteislaulun aika, se ei ole suvivirren huokailua jäätelöa odoteltaessa. Keikkaan toi ihan omaa otettaan tihkusade joka innostui lempeäksi kesämyrskyksi. Kun paita oli märkä, tuntui että tästä ehkä selvitään, sittän alkoi kastua housut. Lopulta tilanne oli kuin juuri veneestä pudonneella enolla. Sade ei haitannut Brucea tai yleisöä. Huutoja ja kieppuminen jatkui märissä vaatteissa tai paidottomana.

Käteen jäi aivan mahtava keikka joka nostaa hymyn naamalle vielä vuosia. Tämä asettaa riman korkealle tulevalle Madridin keikalle. Paljonkohan Madridin stadionille mahtuu porukkaa ?

Tässä youtube löydöksessä minusta kiteytyy hyvin mistä oli kysymys. Äänenlaatu on huono, mutta tunnelma välittyy.

http://www.youtube.com/watch?v=mS4e1EQ7yN0