Jos vain keikkalippujen hankinta olisi yhtä jouhevaa kuin laitelippujen osto huvipuistoissa. Lipppuja olisi kaikille loputtomasti ja jokainen pääsisi vähintään hyvälle paikalle. Vaikka nykyään lippujen hankinta on helpoa, löytyy kuitenkin mutkia matkaan. Säpäkästi on toimittava jos haluaa kysytylle keikalle mieluisat paikat. Liput menevät toisinaan loppuun niin nopeasti, että jos odottelee kahvitunnille asti selaimen aukaisua, on mahdollista että kenttäpaikat on jo menneet.  Takakaarteessa on aina tilaa, mutta siellä istuminen vain korostaa sitä, että et ollut säpäkkänä.

Lippujen hankinta on helppottunut myös trokareille. Niin on helpottunut myös lippujen trokaaminen. Enää ei ole pakko odotella keikka iltaa ja diilata lippuja huutamalla keikkapaikan edustalla. Liput saa kätevästi myyntiin huuto.nettiin. Siellä tuhannet nälkäiset kädet hamuavat lippuja heti, kun keikka on loppuun myyty. Trokareille tämä tarkoittaa aina parasta mahdollista hintaa ja helpointa työskentelyä.Suomeen tulee ensi kesänä jälleen hiuppuluokan esiintyjiä jotka pelaavat tahtomattaan trokarin pussiin.  Kun riittävästi sijoittaa lippuihin ja tietää mitä tekee, on mahdollista tienata sievoinen summa. There is no business like showbusiness taisi joku tokaista lippuja tuplahintaan myydessään. 

Toinen harmittava tekijä on lippujen etuosto-oikeus. Osalla yrityksistä on lippupalvelun kanssa sopimus, että firmat saavat ostaa lippuja ennen virallista myyntiin tuloa. Eli siellä on sadat onnekkaat jo ostaneet omat lippunsa siinä vaiheessa, kun "tosifani" vasta aloittelee päiviä kestävää värjöttelyä makuupussissa lippupalvelun oven edessä. Tämä on tietenkin moraalisesti ihan vinksahtanutta ja nostattaa maksimaalista harmistumista. Varsinkin kun kuullaan että liput on jo myyty. Tosin itse olen siitä paljoudessaan tykkäillyt, että saan liput kaverin tai kaverin kaverin kautta ilman häsläämistä.

Ikävin puoli firman lipuissa on itse asiakkaat. Monet tulevat ihan väärään paikkaan ja vääristä syistä. Jos jotain saa ilmaiseksi, ei sitä kannata ottaa vastaan vain koska se on ilmaista. Paitsi jos se viinaa.